ترجمه رسمی

  • ۰
  • ۰

ویزای شینگن چیست

اگر تاکنون در مورد سفر به کشورهای اروپایی فکر کرده باشید، احتمالا سوالات گوناگونی همچون ویزای شینگن چیست و یا ویزای شینگن چه کاربردی دارد؟ به ذهنتان خطور کرده است.
از میان 26 کشور اروپایی عضو شینگن، 22 کشور قوانین شینگن را کاملا اجرا می‌کنند و 4 کشور نیز عضو اتحادیه تجارت آزاد اروپا بوده و قوانین شینگن را به واسطه توافقی خاص اجرا می‌کنند. مرزهای خارجی شینگن 50.000 کیلومتر طول دارد که 20 درصد آن خشکی است.


انواع ویزای شینگن شامل ویزای توریستی، ویزای کاری، ویزای تحصیلی و غیره است که از بهترین آن‌ها می‌توانیم به انواع ویزای توریستی شینگن اشاره کنیم. دریافت ویزای شینگن شرایط خاصی دارد و برای اخذ آن باید از تمکن مالی کافی برخوردار باشید. در این مقاله همه آنچه که باید درباره ویزای شنگن بدانید را به شما توضیح خواهیم داد.
تاریخچه ویزای شینگن
ویزای شینگن چیست و پیدایش آن به چه زمانی بازمی‌گردد؟
ویزای شینگن در سال ۱۹۸۵ زمانی که کشورهای اروپایی همچون آلمان، فرانسه، بلژیک، هلند و لوکزامبورگ، توافق‌نامه‌ای را با هدف آزادی جنبش شهروندانشان امضا کردند به وجود آمد. براساس توافق‌نامه، مرزهای میان این کشورها از بین رفت و تمامی آنها به یک مرز واحد تبدیل شدند. پس از مدتی کشورهای دیگری همچون ایتالیا، لیتوانی، دانمارک، اتریش، استونی، فنلاند، ایسلند، اسلوونی، لتونی، مالت، لهستان، پرتغال، نروژ، اسلواکی، اسپانیا، سوئد، جمهوری چک و سوئیس نیز به امضاکنندگان این توافقنامه پیوستند.
امروزه در اروپا ۲۶ کشور عضو توافقنامه یا پیمان شینگن هستند و شهروندان این کشورها با ویزای شنگن یا شینگن قادر به سفر به این کشور‌ها خواهند بود. شما نیز با اخذ ویزای شینگن می‌توانید تقریبا به تمام این کشورها سفر کنید.
انواع ویزای شینگن
تا اینجا متوجه شدیم که ویزای شینگن چیست و از کجا آمده است. اما همانطور که اشاره کردیم این ویزا دارای انواع مختلفی است که شامل:
  • ویزای شینگن نوع A
  • ویزای شینگن نوع B
  • ویزای شینگن نوع C
  • ویزای شینگن نوع D
  • ویزای شینگن نوع LTV
ویزای شینگن نوع A
ویزای نوع A یکی از انواع ویزای شینگن است که به شما اجازه می‌دهد تنها به فرودگاه‌های عضو پیمان شینگن وارد شوید. ویزا شینگن نوع A مناسب افرادیست که از برخی کشور‌های اروپایی به عنوان واسطه‌ جهت رسیدن به کشور مقصد خود استفاده می‌کنند. در واقع این ویزای شینگن تحت عنوان ویزای ترانزیت شناخته می‌شود و به شما اجازه خروج از فرودگاه کشور اروپایی واسطه را نخواهد داد.
 
انواع ویزای شینگن
ویزای شینگن نوع B
ویزا شینگن نوع B هم مانند ویزای شنگن نوع A یک ویزای ترانزیت به حساب می‌آید. با دریافت این نوع ویزا اجازه سفر زمینی از طریق یک کشور واسطه را نیز خواهد داشت. ویزای ترانزیت نوع B تنها به مدت ۵ روز اجازه اقامت در محدوده شینگن را به شما می‌دهد.
ویزای شینگن نوع C
برای اقامت کوتاه مدت در محدوده شینگن، ویزای نوع C را پیشنهاد می‌کنیم. این نوع ویزای شینگن که از انواع ویزای توریستی شینگن محسوب می‌شود، خود در سه نوع مختلف صادر می‌گردد که شامل:
  • ویزای یکبار ورود به محدوده شینگن
  • ویزای دوبار ورود به محدوده شینگن
  • ویزای چندبار ورود به محدوده شینگن
ویزای یکبار ورود به محدوده شینگن
با داشتن این ویزا همانطور که از نام آن پیداست، تنها یکبار اجازه وارد شدن به محدوده شینگن را دارید؛ یعنی اگر از کشورهای حوزه شینگن خارج شوید دیگر اجازه ورود نخواهید داشت. به این نکته نیز توجه داشته باشید که این ویزا برای یک ‌بار ورود و خروج از هر کشور اروپایی عضو شینگن نیست، درواقع این نوع از انواع ویزای شینگن به معنای مجوز یکبار ورود به‌ کل محدوده شینگن است.
ویزای دوبار ورود به محدوده شینگن
ویزای دوبار ورود نیز مجوزی برای ورود اول و همچنین ورود دوم، پس از خروج اولیه است. این ویزا پاسخگوی نیاز طیف گسترده‌ای از مسافران به این حوزه خواهد بود و در میان انواع ویزای توریستی شینگن به عنوان یکی از پرطرفدارترین ویزاها شناخته می‌شود.
ویزای چندبار ورود به محدوده شینگن
ویزای چند بار ورود شینگن را نمی‌توان به ‌عنوان «توریست» دریافت نمود. این نوع ویزای شینگن به صورت طولانی ‌مدت یعنی، ویزای چند بار ورود یک ساله، ویزای چند بار ورود سه ساله و ویزای چند بار ورود پنج ساله صادر می‌گردد که بیشتر برای تجار و مدیران شرکت‌های بین‌المللی مناسب است.

بیشتر بخوانید: آپوستیل چیست؟

 
انواع ویزای چندبار ورود به محدوده شینگن
ویزای چندبار ورود به محدوده شینگن نیز دارای انواع مختلفی است که شامل:
ویزای چند بار ورود به شینگن یک ساله
اگر چندین بار به کشورهای حوزه شینگن سفر کرده باشید و ویزای دوبار ورود شینگن را نیز قبلا گرفته‌اید، این بار باید نسبت به دریافت ویزای چندبار ورود شینگن یک ساله اقدام نمایید. سفارت مربوطه باید از هدف شما جهت اخذ این ویزا و همچنین سفرهای چندباره به حوزه شینگن مطلع شود.
در حقیقت برای دریافت ویزای چند بار ورود یک ساله، باید ثابت شود که شما یک مسافر عادی هستید و قصد مهاجرت ندارید. مساله مهم در این باره این است که شما حتی با داشتن این نوع از ویزای شینگن هم تنها 90 روز اجازه اقامت در محدوده شینگن را خواهید داشت. البته می‌توانید برای اقامت بیشتر از این مدت از ناحیه شینگن خارج‌ شده و مجددا به آن وارد شوید.
ویزای چند بار ورود شینگن سه ساله
سفارت معمولا درباره علت دریافت این نوع ویزای شنگن سوالات بسیاری از شما خواهد پرسید و اگر دلایل شما برای نیاز به چنین ویزایی قابل قبول باشد، موفق به اخذ این ویزا خواهید شد. بر اساس قوانین پیمان شینگن، افرادی که دارای این نوع ویزای شنگن هستند نیز تنها به مدت سه ماه یا همان ۹۰ روز اجازه اقامت در کشورهای حوزه شینگن را خواهند داشت.
ویزای چند بار ورود شینگن پنج ساله
این شکل از ویزا شنگن غالبا برای تاجران صادر می‌گردد؛ چراکه باید دلایل محکمی جهت اثبات نیاز افراد به ویزای شنگن پنج ساله چند بار ورود وجود داشته باشد. حداکثر مدت اقامت در کشورهای عضو شینگن از طریق این ویزا نیز ۹۰ روز است.
 
ویزای شینگن نوع LTV
ویزای شینگن نوع LTV
ویزای شینگن نوع LTV کمتر شناخته شده است. متقاضیان ویزای LTV تنها اجازه ورود به مناطق خاصی از محدوده شینگن را خواهند داشت. ویزای LTV برای مسافرت‌های بشردوستانه نیز صادر می‌گردد که البته این نوع ویزا برای سفرهای اضطراری نیز پیشنهادی می‌شود.
ویزای شینگن نوع D
از ویزای نوع D یا ویزای ملی شینگن می‌توانید جهت کار یا تحصیل در یک بازه زمانی مشخص در اروپا استفاده نمایید. بطورکلی ویزای شینگن نوع D برای دانشجویان بین‌المللی که کمتر از یک سال در این محدوده اقامت خواهند داشت، ورزشکاران یا هنرمندان حرفه‌ای که به طور کوتاه مدت به کشورهای عضو شینگن سفر می‌کنند و یا افرادی که در محدوده شینگن تحت درمان قرار خواهند گرفت گزینه بسیار مناسبی محسوب می‌شود.
انواع ویزای شینگن از نظر هدف سفر
در سفارت باید مشخص شود که هدف شما از اخذ ویزای شینگن چیست. بر این اساس ویزای شنگن می‌تواند به انواع زیر تقسیم شود:
  • ویزای ترانزیت
  • ویزای ترانزیت فرودگاهی
  • ویزای تحصیلی اروپا
  • ویزای گردشگری
  • ویزای دیدار با خویشاوندان
  • ویزای دریافت خدمات درمانی
  • ویزای شرکت در رویدادهای فرهنگی، هنری یا ورزشی
  • ویزای کاری اروپا
  • ویزای تجاری اروپا
  • ویزای شرکت در دوره‌های آموزشی کوتاه ‌مدت
  • ویزای دریافت خدمات درمانی
مدت‌ زمان اعتبار ویزای شینگن
برای مدت اعتبار ویزای شینگن تاریخ انقضای آن بسیار حائز اهمیت است و باید توجه داشته باشید که تمامی روزهای اقامت شما 24ساعته محاسبه نمی‌شود. به عنوان مثال تصور کنید که شما تنها چند ساعت پیش از نیمه‌شب به محدوده شینگن وارد شده باشید؛ در این صورت آن روز بطور کامل حساب شده و از روزهای مدت اعتبار ویزا کاسته خواهد شد.
به طور کلی بهتر است حداکثر شش ماه پیش از سفر اقدام به اخذ ویزای شنگن کنید. مدت زمان رسیدگی سفارت به درخوست شما نیز حدودا بین 1 الی 3 ماه است.

 
مدارک لازم برای ویزای شینگن چیست؟
مدارک لازم برای ویزای شینگن چیست؟
مدارک مورد نیاز برای ویزای شینگن معمولا در تمام کشورهای حوزه شینگن یکسان است. اما برای حصول اطمینان بیشتر بهتر است سایت سفارت را به طور کامل بررسی نمایید. با هر هدفی که نسبت به اخذ ویزای شنگن اقدام کنید، عموما به مدارک زیر نیاز خواهید داشت:
  • اصل شناسنامه و کپی برابر اصل از تمام صفحات
  • اصل کارت ملی و کپی برابر اصل آن
  • کارت پایان خدمت یا معافیت (مخصوص آقایان)
  • آخرین نسخه فرم درخواست ویزا
  • دو قطعه عکس تمام‌رخ
  • گذرنامه با اعتبار بیش از سه ماه و دو ورق خالی
  • بیمه‌ نامه مسافرتی
البته در این میان ممکن است به مدارک دیگری نیز بسته به نوع ویزای درخواستی خود نیاز پیدا کنید.
 
ویزا شینگن
سخن پایانی
ویزای شینگن برای هر مسافری جذابیت داشته و متقاضیان بسیاری نیز دارد. به خاطر داشته باشید که برای سفر به چند کشور باید به سفارت کشوری که مدت بیشتری در آن خواهید ماند، مراجعه کنید. اگر مدت اقامت در کشورهای مقصدتان مشخص نیست و یا مدت زمان اقامتتان در آن کشورها یکسان است، درخواست خود را به سفارت اولین کشور مقصدتان ارائه دهید، مدارک لازم را تهیه نمایید و به شرایط و قوانین خاص ویزای شنگن نیز دقت کنید تا بتوانید از مزایای این ویزای کاربردی بهره‌مند شوید.
  • ۰۱/۱۲/۱۵
  • ترجمه رسمی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی